Wijze van werken

wijzevanwerken

Voor vragen, aanvullende informatie of het maken van een afspraak, kun je me mailen of bellen. Vóór de eerste afspraak stuur ik je een intakeformulier.

We beginnen met een informatief intakegesprek van één tot anderhalf uur. Samen zoeken we naar de rode draad, naar thema’s die een rol spelen in jouw leven. In dit gesprek hebben we gelegenheid om aan elkaar wennen, maar bekijken we ook welke begeleidingsvorm voor jou geschikt is.

Voor een sessie Regressietherapie staat ongeveer twee uur. Dankzij de doelgerichte manier van werken is regressietherapie meestal een snelwerkende therapie. Van tevoren is echter niet exact aan te geven hoeveel sessies nodig zullen zijn. Dit is sterk afhankelijk van de complexiteit en de aard van de problematiek. De hoeveelheid sessies varieert per persoon, maar gemiddeld blijken 1 tot 5 sessies vaak voldoende.

Afspraken voor Systemisch Werk en Coaching duren ongeveer anderhalf uur per keer. Tussen de afspraken voor Regressietherapie en Systemisch Werk, zit ongeveer twee weken. Een sessie moet ‘even zakken.’ Het heeft tijd nodig om in het onbewuste door te werken. Als het jou beter uitkomt, is het uiteraard mogelijk om een langere periode tussen de afspraken in te plannen. Dit heeft geen nadelig effect op het resultaat. Bij Coaching is één afspraak per week doorgaans voldoende, maar dit kan uiteraard ook meer gespreid.


info@nicolettelachmann.nl06 - 33 86 70 11linkedin© 2014 Nicolette Lachmann